In 2014, Clark Architects was commissioned by the UNL Lutheran Center to create a master plan for their facility.  The process determined that a new facility, not merely a renovation, was required to meet the current needs of The Lutheran Center community.  The new plan diagram moves the chapel from being hidden on the west side of the site to a commanding presence on 16th Street, or "Greek Row".   The chapel will also be functionally and visually the core of the building.   The first level will house staff offices and a large lounge accented by a stone fireplace that references the original center's fireplace.  The second level will be a faith-based residential learning community for 13 students and the lower level will include a large dining room, commercial kitchen, casual lounge, bathrooms, meeting rooms, and mechanical spaces.